Sayısal eğlence fuarı ‘DijiFest 2005’ başladı

Güncelleme Tarihi:

Sayısal eğlence fuarı ‘DijiFest 2005’ başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2005 00:20

Dijital Görüntü ve Ses Teknolojileri Fuar ve Festivali ‘DijiFest 2005’, dün kapılarını açtı. Beşiktaş, Dolmabahçe Kültür Merkezi’ndeki Festival’de, sayısal fotoğraf makinelerinden ev sinemasına, MP3 çalarlardan video kameralara, cep telefonlarına kadar günlük yaşamımızın bir parçası olan sayısal eğlence ürünleri yer alıyor.

Bir festival havasında geçecek olan etkinlik kapsamında, eğlenceli aktiviteler, bol ödüllü yarışmalar ve fotoğraf sergileri yer alacak.

Fuar ziyaretçileri, 4 gün boyunca Neşe Erberk model ajansının mankenlerini, ister kendi makineleri isterlerse de stüdyoda tahsis edilen fotoğraf makineleri ile özgürce çekebilecek ve çektiği fotoğraflarla yarışmaya katılabilecekler. Her gün ayrı ayrı birinci seçilecek yarışmada, harika ödüller verilecek.

DijiFest seminerlerinin açılışını, Hürriyet e.yaşam’da Hasan Amca karikatür bandını hazırlayan mizahçı Varol Yaşaroğlu yaptı. Yaşaroğlu’nun Grafi 2000 programındaki kendi animasyonlarını kullanarak verdiği ‘Dijital Eğlence Merkezleri: Oyun Konsolları, MP3’ler, Kameralar, Cep Telefonları, DVD...’ adlı seminer ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

İzleyiciler bu ürünleri deneme olanağı da buluyor. Ayrıntılı bilgi dijifest.com’da.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!