Satanist kızın saçlarını yoldu

Güncelleme Tarihi:

Satanist kızın saçlarını yoldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2001 00:00


Fulya Çiğdem AYDOĞAN / İSTANBUL
Haberin Devamı

Satanist davasında, kızı öldürülen anne sanıklara saldırdı. Sanık Zinnur Dinçer'in saçlarını yolan acılı kadın ‘‘Şeytanın saçını aldım’’ diye bağırdı.

Satanist oldukları iddia edilen Ömer Çelik ve Engin Arslan'la birlikte Şehriban Coşkunfırat'ı öldürmekle suçlanan Zinnur Gülşah Dinçer, dünkü duruşmada öfkeli anne Hatice Coşkunfırat'ın saldırısına uğradı. Jandarmaların arasındaki Zinnur Gülşah Dinçer'in saçından bir tutam kopartan acılı anne, ‘‘Şeytanın saçını aldım, canını da alacağım’’ diye bağırdı. Hatice Coşkunfırat, koridorlarda ‘‘İntikamımızı alacağız. İdam istiyorum’’ diye feryat ederek adliyeden ayrıldı. Dün görülen duruşmada Ortaköy'de Şehriban Coşkunfırat'ı şeytana kurban ettikleri öne sürülen Ömer Çelik, Engin Arslan ve Zinnur Gülşah Dinçer hazır bulunduruldu. Müdahil avukatı Salih Sancar, sanıkların ‘canavarca bir his sevki ile veya işkence tazip ile adam öldürmek’ suçundan idamlarını talep etti.

Savcı ‘‘yeterli delil yok’’ dedi

Cumhuriyet Savcısı Nurten Altınok, Dinçer'in olaya istemeden katıldığı, ölüm kararını kimin verdiği konusunda çelişkili ifadelerde bulunduklarını belirtti. Altınok, Çelik ile Arslan'ın, Coşkunfırat'a öldürüldükten sonra tecavüz ettiklerini gösterir yeterli ve inandırıcı delil bulunmadığından beraatlerini istedi. Savcı, tüm sanıkların hırsızlık suçundan 5 yıla kadar, kasten adam öldürmek suçundan da 30 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!