Şarkılarla anıldı

Güncelleme Tarihi:

Şarkılarla anıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 01, 2011 00:00

Müzisyen Burhan Şeşen'in, oğlu Serhan Şeşen'in üç yıl önce menenjit tedavisi sırasında yaşama veda etmişti. O günden sonra Serhan Şeşen adına kurulan Serhan Şeşen Müzik, Felsefe ve Yaşama Saygı Derneği genç müzisyenin 29. doğumgününü unutmayarak, Taksim Ortaoyunu Tiytarosunda verilen konser ile anıldı.

Haberin Devamı

Üç yıl önce menenjit teşhisi ile hastane yatan ancak kaybettiğimiz genç müzisyen Serhan Şeşen, 29. doğumgününde dostları tarafından unutulmadı...26 yaşında hayata veda eden Serhan Şeşen'in, babası Burhan Şeşen, "Çok üzücü bir olayın ardından biz her sene 27 şubat'ta Serhan'ın doğumgününü dostlarla kutluyoruz. Serhan Şeşen Müzik, Felsefe ve Yaşama Saygı Derneği olarak şarkılarla Serhan'ı anıyoruz. Dernek olarak sanatçı arkadaşlarımızın desteğiyle, konserler, okuttuğumuz öğrenciler, Rize Çaykur'da bulunan Zeki Bilgi İlköğretim okulunun tadilatını üstlendik, müzik kursları yapıyoruz' diyen Burhan Şeşen, Serhan'ın özleminin gün geçtikçe arttığını dile getirerek, "Acımız dinmedi. Özellikle bu dönemlerde ölüm ve doğum günlerinde çok tatsız oluyorum, anlatılmaz bir ruh haline bürünüyorum. Bu kadar insanın çabası beni ayakta tutuyor. Özlem çok büyük her geçen gün artıyor' dedi.

Haberin Devamı

Grup GündoÄŸarken'in konserinin ardından Burhan ve Serhan ÅžeÅŸen'in KuÅŸadası festivalindeki görüntüler barkovizyonda gösterildi. Â

   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!