Sarı güllerle uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Sarı güllerle uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2006 00:00

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 80 yaşında yaşamını yitiren annesi Ayşe Sarıgül’ü Şişli Camii’nden sarı güllerle uğurladı.

Cenazede taziyeleri, Mustafa Sarıgül, eşi Aylin Sarıgül, çocukları Emir ve Ömer ile babası Hakkı Sarıgül, kardeşleri Yosma Sarıgül ve Metin Sarıgül’le kabul etti. İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ile bir çok siyasetçinin katıldığı törende oluşan taziye kuyruğunda izdiham yaşandı. Sarıgül ve ailesi izdiham nedeniyle bir kaç kez ezilme tehlikesi atlattı.

Cenazeye katılanlar arasında DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, SHP Genel Sekreteri Ahmet Güryüz Ketenci, SP İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları’nın yanı sıra, Bülent Tanla, Onur Kumbaracıbaşı, Celal Doğan, Yakup Akyüz, Sefa Sirmen, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök yer aldı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Erdal İnönü ve Mesut Yılmaz da cenazeye çelenk gönderdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!