Şans oyunu 10 numara başladı

Güncelleme Tarihi:

Şans oyunu 10 numara başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2002 13:55

Milli Piyango İdaresi'nin yeni şans oyunu "on numara" 80 numara içinden işaretlenen 10 numarayla oynanıyor. Oyunda çıkan 22 numaradan 10, 9, 8, 7 ve 6 bilenler ile hiç numara bilemeyenler ikramiye kazanıyor.

Haberin Devamı

"On Numara' şans oyununun  tanıtımını Milli Piyango Genel Müdürü İlham Hüsmenoğlu ve Loto Daire Başkanı Ergin İnce yaptı.

Ergin İnce'nin yaptığı açıklamaya göre, "On Numara" şans oyunu, 80 numara içinden işaretlenen 10 numarayla oynanıyor. Butona basılması ile birlikte küredeki 80 top içinden 22 şans numarası düşüyor ve 10, 9, 8, 7, 6, numarayı doğru tahmin edebilenler ile hiçbir numarayı tahmin edemeyen talihliler ikramiyeye hak kazanıyor.

İnce, "On Numara" şans oyununun kolon bedelinin ise 150 bin Lira olarak belirlendiği açıklanırken çekilişlerin her Pazartesi günü TRT-1'de saat 21:00'da yapılacağını belirtti.

Loto Daire Başkanı Ergin İnce, çekiliş küresinin teknik donanımının da Milli Piyango İdaresi personeli tarafından gerçekleştirildiğini belirtirken, "Umarım diğer kürelerimizi de biz gerçekleştiririz" dedi. Ergin İnce'nin butona basması ile yeni şans oyunu "On Numara" faaliyete geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!