Sanki evde havai fişek patlıyordu

Güncelleme Tarihi:

Sanki evde havai fişek patlıyordu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2008 00:00

Özel harekátçı emekli polisin el bombalı ve Kalaşnikof’lu saldırısında yaralanan baldızı, "Bomba ve kurşun sesi hálá kulaklarımda yankılanıyor. Sanki evde havai fişekler patlıyordu" dedi.

ADANA’da özel harekátçı emekli polis olan eniştesi Hasan Yılmaz’ın (51) el bombalı ve Kalaşnikof’lu saldırısında ablası Necmiye Yılmaz (49), kızı ve kendisi yaralanan, yeğeni feci şekilde ölen baldız Hanife Avcı (46) dehşet gecesini anlattı. "Bomba ve silah sesleri, ablamın çığlığı hálá kulaklarımda çınlıyor. Yeğenim Mustafa’nın parçalanmış cesedi kanepenin üzerindeydi. Kanlar içindeki ablam, ’Mustafa’m gitti’ diye feryat ediyordu. Kızım ise odada iki kanepe arasındaki yer yatağındaydı. ’Allah’ım onu bana bağışla’ diyerek üzerine kapandım. Bu sırada odadan alevler yükseldi. Mustafa’nın cesedini çıkaramadım. Eve yağmur gibi kurşun yağıyordu. Evin içi havai fişekler patlıyormuş gibiydi. Saldırı birkaç dakika sürdü ama bana saatlerce gibi geldi. Belli ki katliam yapmaya gelmiş."

’YALNIZ DEĞİLDİ’ İDDİASI

Genç sevgilisiyle ilişkisi anlaşıldıktan sonra eniştesinin ailesine şiddet uygulamaya başladığını, ölüm tehdidinde bulunduğunu söyleyen Avcı, "Olaydan bir gün önce eniştemin babası ablamı arayıp ’Kızım barış, yoksa çok kötü şeyler olacak’ dedi. Ama karakoldaki meslektaşları silahını aldıkları için böyle bir şeye ihtimal vermedik" dedi. Eniştesinin olay anında birilerine, "Durmayın, kaçın" diye bağırdığını da söyleyen Avcı, bu nedenle yalnız olmadığını iddia etti.

100 DÖNÜM TARLAYI KIZLA YEDİ

Eniştesinin son 2 yıl içinde değiştiğini anlatan Hanife Avcı, şunları söyledi: "Eniştemi yıllarca ağabey yerine koymuştum. Emekli olup Amasya’da 16 yaşındaki Ayşe P. ile tanışınca, değişti. Sanki bildiğimiz, tanıdığımız insan gitti, yerine bambaşka biri geldi. Halasının büyüttüğü eniştem emekli olduktan sonra, 100 dönüm tarlayı da satıp, áşık olduğu o kızla yedi."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!