Sanık yakınlarından Genelkurmay'a sitem

Güncelleme Tarihi:

Sanık yakınlarından Genelkurmaya sitem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2013 09:49

Balyoz davasının 4. temyiz duruşmasının bu sabahki oturumuna katılan sanık yakınları Genelkurmay'a sitem etti. Hürriyet dünyasına konuşan sanık yakınları, "Bizi Genelkurmay yalnız bıraktı. Duruşmaya gözlemci bile göndermediler" diye sitem ettiler.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb181bf018fbb8f8aaa771
DURUŞMALAR ADLİ TATİLDE SÜRECEK
Tarihi Balyoz davasının dördüncü temyiz duruşması bu sabah 09.00'da Yargıtay 9. Ceza Dairesi'nde başladı. Yargıtay 9. Ceza Dairesi Başkanı Ekrem Ertuğrul duruşmanın bu haftaki son duruşma olduğunu,  önümüzdeki  pazartesi günü duruşmalara  kaldığı yerden kesintisiz devam edileceğini açıkladı. Tarihinde ilk kez darbe yargılaması yapan Yargıtay,  20 Temmuz'da başlayacak adli tatil sırasında da ilk kez bu davada kesintisiz duruşmalarını sürdürmüş olacak.

SAVUNMADAN HEYETE İLK TEŞEKKÜR
Duruşmanın sabahki oturumunda da 15. sıradaki sanık Ali Aydın'ın avukatı  Oğuzhan Aydın savunmasına başladı. Aydın savunmasına başlamadan önce Heyet'e teşekkür etti. Aydın, "Yerel mahkemede savunma hakkımız kısıtlanmıştı. Burada savunmaya sabırlı tavrınız nedeniyle size teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerine başladı. Aydın 18 yıl hapse mahkum edilen müvekkilinin seminerden haberinin bile olmadığını ve üzerinden bir tek dijital veri çıkmadığı savunması yaptı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!