Saldırganına 2 yıl hapis cezası

Güncelleme Tarihi:

Saldırganına 2 yıl hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2010 00:00

Amerikalı film yıldızı Leonardo DiCaprio'ya 5 yıl önce bir partide şarap bardağıyla saldırarak 17 dikiş atılmasına yol açacak şekilde yaralayan kadın 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Aretha Wilson isimli 40 yaşındaki kadının avukatı Freddy Sayegh, Los  Angeles mahkemesinin dün verdiği kararın ardından yaptığı açıklamada, işlediği  suç yüzünden zaten 1 yıldır hapiste olan müvekkilinin hapiste kaldığı süre içinde  iyi halinin görülmesi durumunda, 6 ay içinde hapisten çıkabileceğini belirtti.

 Sayegh, Kanada vatandaşı müvekkilinin cezasını tamamladıktan sonra  Kanada'ya sınırdışı edilmek üzere federal yetkililere teslim edileceğini  sözlerine ekledi.

Savcılık makamında bir yetkili de  basına yaptığı açıklamada,  DiCaprio'nun, davanın sonunda tam bir mahkeme sürecine gidilmeden çözümlenmiş  olmasından memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Wilson mahkemeye verdiği savunmasında, 17 Temmuzda 2005'te DiCaprio'nun  da katıldığı Hollywod Hills'teki bir parti sırasında DiCaprio'ya “ölümcül  silahla saldırma” suçunu işlediğini kabul etmişti.

Haberin Devamı

 Mahkemenin geçen yıl yapılan duruşma öncesi oturumunda ifadesine  başvurulan bir görgü tanığı, DiCaprio'nun bir arkadaşına sözlü saldırıda bulunan  Wilson'un daha sonra elindeki şarap kadehiyle ünlü yıldızın yüzüne vurduğunu  bildirdi.

Saldırı sonucu DiCaprio'nun boynuyla kulakları arasında kalan bölgede  açılan yaranın kapatılması için 17 dikiş atılması gerekmişti.
       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!