Sakat doğacaktı, kürtaj oldum

Güncelleme Tarihi:

Sakat doğacaktı, kürtaj oldum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2008 00:00

'Anlayamazsın' albümünü piyasaya çıkaran Kibariye, birkaç ay önce mecburen kürtaj olduğunu itiraf etti: Doktorum bebeğin gelişme sorunu yaşadığını, sakat doğacağını söyledi

Haberin Devamı

3 AYLIKKEN ALDIRDIM

"Birkaç ay önce hamile kaldım ama çocuk karnımda gelişme sorunu yaşamış. Doktorum kürtaj olmamı, aksi halde doğacak çocuğun sakat olacağını söyledi. Ben de kürtaj oldum. 3 aylık hamileydim. Sakat doğmasın istedim. Şimdi yeniden hamile kalmak için aşı tedavisi görüyorum. Yaşımdan dolayı yumurtalıklarım zayıflamış. Yumurtalıkları güçlendirici aşılardan oluyorum."

KUR'AN ÖĞRENİYOR

"Ben çok dayak yedim, dayakla büyüdüm ama kızımı dövmüyorum. Kızıma doğruyu yanlışı anlatarak öğretiyorum. Benim içinde bulunduğum şartlarla, annemin içinde bulunduğu şartlar çok farklıydı. Annemin başında 8 çocuk vardı; eğitimi yoktu. Öyle her birimizi yanına çekip, uzun uzun anlatamazdı. Benim tek çocuğum ve ona ayıracak çok zamanım var. Ayrıca Birgül'ü bugünlerde Kur'an kursuna verdim. Kur'an'ı çok güzel okusun, bilsin istiyorum. Ben okuyamadım, bari kızım okusun." (günaydın)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!