Sakat dizi yüzünden rolünü kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Sakat dizi yüzünden rolünü kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2004 10:38

İki yıl önce "Moulin Rouge" filminin çekimleri sırasında incittiği dizindeki sakatlık nükseden ünlü aktris Nicole Kidman, "Producers" müzikalindeki rolünü kaybetti. Sanatçının müzikaldeki rolünün yönetmen tarafından Uma Thurman'a verilmeye hazırlandığı belirtildi. İnternetteki "newyorkpost" ve "variety" sitelerinde yer alan habere göre, "The Producers" adlı müzikaldeki İsveçli sekreter rolü Kidman'a nasip olmadı.
  Nicole Kidman Foto Galeri

Haberin Devamı

Tony ödüllü müzikalin başrolü için Haziran ayında yönetmen Mel Brooks tarafından seçilen Kidman, sakat dizi nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Ünlü aktrisin sakatlığı nedeniyle müzikaldeki dansları yapamayacağının ortaya çıkması üzerine yönetmen Brooks, yeni bir oyuncu için arayışa girdi.

CHARLIZE Mİ, UMA MI?

Müzikalden beyazperdeye aktarılacak filmdeki İsveçli tombul sekreter Ulla rolü için uygun bir oyuncu arayan Brooks, ilk olarak ”Cani-The Monster” filminin Oscar ödüllü oyuncusu Charlize Theron'ı düşündü.

Ancak Theron'ın da “Aeon Flux” adlı filmin çekimlerinde boynunu incitmesi müzikalde rol almasının önüne geçince rota, “Kill Bill” serisinde kıvrak dövüş hareketlerini başarıyla gerçekleştiren güzel oyuncu Uma Thurman'a döndü.


Thurman ile görüşme masasına oturan yapımcıların anlaşma safhasında olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

“Producers” adlı yapımın diğer oyuncuları, Nicole Kidman'ın ”Stepford Kadınları”  filmindeki rol arkadaşı Matthew Broderick ile Nathan Lane. Filmin çekimlerine gelecek sene Şubat ayında Brooklyn'deki Steiner Stüdyoları'nda başlanacak.

Ünlü oyuncu Nicole Kidman'ın ise “Eucalyptus” adlı Avustralya yapımı bir filmde rol almak üzere görüşme masasına oturduğu kaydedildi.

“Producers”, 1968 yılında da Mel Brooks tarafından sinemaya aktarılmıştı. Yeni çevrimi yapılacak filmin 36 yıl önceki versiyonunda Broderick'in rolü muhasebeci Leo Bloom'u ünlü aktör Gene Wilder, Thurman'a verilmesi düşünülen sekreter Ulla'yı ise Lee Meredith canlandırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!