Sahte bilezik bozdururken yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Sahte bilezik bozdururken yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2007 11:53

Ankara'nın Çubuk İlçesi'nde, bir kuyumcuya sahte bilezik bozdurmak isteyen Şenol Bozali (22) işyeri sahibinin fark edip polise haber vermesiyle yakalandı.

Haberin Devamı

İstanbul'da Pop Star yarışmasına da katılan, ancak elenen ve bir ay önce Hatay'da askerlik görevini tamamlayıp, memleketi Çubuk'a gelen Şenol Bozali, ilçe merkezinde Sude Kuyumculuk'un sahibi Hamza Varkan'a 3 sahte burma bilezik bozdurdu, bileziklerin sahte olduğunu anlamayan kuyumcudan 1200 YTL alan Şenol Bozali, bu kez Pursaklar Beldesi'ndeki bir başka kuyumcuya gidip yine sahte bilezik bozdurmaya kalkıştı. Bileziklerin sahte olduğunu anlayan kuyumcu, Bozali'yi oyalayıp polisi aradı. İhbar üzerine harekete geçen polis Bozali'yi kuyumcudan çıkarken yakaladı.

Şenol Bozali'nin sahte bilezikleri Suriye'den Hatay'a getirdiği, buradan da Ankara ve çeşitli illere götürerek bozdurduğu belirlendi. Gözaltına alınan Bozali suçunu itiraf etti. Sorgusunun ardından adliyeye sevkedilen Şenol Bozali, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Çubuk Cezaevi'ne gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!