Sahte aşkta kavga çıktı

Güncelleme Tarihi:

Sahte aşkta kavga çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2002 01:53

Genç şarkıcı Gökhan Özen'le Çağla Şikel arasındaki reklam aşkı iddialarının ardından Sinan Özen ile klibinde oynattığı İrem Benli arasındaki ilişki de kısa sürdü. Birbirlerine ‘‘şerefsiz’’ diyen ikili ayrıldı.

İrem Benli

Sırtımdan reklam peşinde

Ünlü şarkıcı Sinan Özen'in ‘‘Senin Ağzını Yerim’’ şarkısının klibinde rol alan 17'lik İrem Benli, Özen'le aşk yaşamadığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde birlikte samimi bir şekilde görüntülenen Özen ile Benli, samimiyetlerine rağmen aralarında arkadaşlıktan başka bir şey olmadığını söylemişlerdi. Benli, önceki akşam Reina'dan sevgilisi Yavuz Demir ile çıkarken gazetecilere yakalandı. Sinan Özen'le aşk yaşamadığını söyleyen Benli, ‘‘O şerefsiz reklam yapmaya çalışıyor’’ deyince herkesi şaşırttı.

Sinan Özen

Bana bir şey yapamaz

Fantezi müziğin genç şarkıcısı Sinan Özen, geçtiğimiz günlerde birlikte mutluluk pozları verdiği ve yeni klibinde de oynamasını istediği İrem Benli'nin açıklamaları üzerine oldukça şaşırdı. İrem Benli'nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaları basın mensuplarından öğrenen ve çok sinirlenen Özen, ‘‘Asıl şerefsiz o, bana bir şey yapamaz. Gerekirse hukuksal yollara başvururum’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!