Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma ne zaman bitecek? İşte tarih bilgisi

Güncelleme Tarihi:

Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma ne zaman bitecek İşte tarih bilgisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2022 13:05

Sağlık çalışanlarına tanınan "ücretsiz toplu taşıma" hakkı 28 Ekim'de Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatılmıştı. Bu süreden sonra bir uzatma kararı daha alınmıştı. Peki, sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma ne zaman bitecek?

Haberin Devamı

Covid-19 ile mücadele sürecinde, sağlık çalışanları İstanbul ve Ankara gibi illerde toplu taşımayı bir süredir ücretsiz kullanıyor. Bu durumun ne zaman sona ereceği merak konusu oldu. İşte, sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım hakkında bilgiler...

SAĞLIKÇILARA ÜCRETSİZ ULAŞIM NE ZAMANA KADAR UZADI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Ocak Ayı İkinci Toplantısı, Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yapılmıştı. Sağlık çalışanlarının 30 Haziran’a kadar toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanması da oy birliği ile kabul edilmişti.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, sağlık çalışanlarına tanına ücretsiz Toplu Taşıma hakkı süresi 6 ay daha uzatıldı. Sağlık hizmeti veren kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında çalışan personel, 30 Haziran 2022'ye kadar toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!