Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı: 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı: 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2021 07:38

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları 27 Aralık tarihinde açıklandı. 16 – 22 Aralık 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2021/10 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinden yayınlandı. Başta hemşire olmak üzere pek çok branşta yapılacak alımlar için başvuru süreci yakın zaman önce bitmişti. Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden sorgulanacak. İşte, Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları ÖSYM tarafından resmen açıklandı. Binlerce kişinin başvuruda bulunduğu Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ile birlikte atama süreçlerine başlanmış olacak. İşte, pek çok branşta gerçekleşen Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları hakkında detaylı bilgiler

Sağlık Bakanlığının 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımına ilişkin sonuçlar resmen açıklandı. Başta hemşire olmak üzere pek çok branşta yapılacak alımlar için başvuru süreci yakın zaman önce bitmişti. İşte, sağlık personeli alım atama sonuçları hakkında bilgiler...

SONUÇLAR AÇIKLANDI

ÖSYM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"16 – 22 Aralık 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2021/10 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Haberin Devamı

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 27 Aralık 2021 tarihinde saat 15.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir."

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kuruma elektronik ortamda verilecektir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir.

SAĞLIK BAKANLIĞI BRANŞ DAĞILIMI

20 bin sözleşmeli personel alımı kapsamında, 10.348 hemşire, 1.600 ebe ve 6.604 sağlık teknisyeni/ sağlık teknikeri ile psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçileri Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek.

BAKMADAN GEÇME!