Sağlık Bakanı, Dilek'i ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Sağlık Bakanı, Dileki ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2013 09:27

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ilaçlarının temini için yardım istediği Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın cebine para koyup, 'Düşürme' diye uyardığı lenf kanseri hastası Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencisi Dilek Özçelik’i tedavi gördüğü Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyarette basının görüntü almasına izin verilmedi.

Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, "Geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. Sıkıntısını sordum, şu anda olağanüstü bir durum yok. Biz gerekeni yapıyoruz, zaten doktorlarımız da orada. Ne gerekirse yapacağız bütün hastalarımıza olduğu gibi" dedi.

Bir gazetecinin ''Eksik ilaçları bulunabildi mi?'' sorusuna Bakan Müezzinoğlu, "Eksik ilaç diye bir şey yok. Birileri bu ülkenin dinamikleriyle yani ilaç anlamında zaman zaman bizi tünele sokmaya çalışıyorlar. Bu anlamda hiçbir hastamız mağdur olmayacak" diye konuştu.

İnternet üzerinden ilaç satışının yapıldığı yönündeki başka bir soruya ise Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "İnternet üzerinden ilaç satımına zaten karşıyız. Onunla ilgili düzenleme de yapacağız" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!