Safranbolu Belediye Başkanı'na taşlı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Safranbolu Belediye Başkanına taşlı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 18:14

KARABÜK’ün Safranbolu İlçesi’nin Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Aksoy, bina ruhsatı konusunda tartıştığı kişilerin saldırısına uğrarken, makam aracının camı atılan taşla kırıldı.

Haberin Devamı

Safranbolu’nun Bostanbükü Köyü Esenler Mahallesi’nde 5 katlı bina yapan Ahmet Türk, yaklaşık 4 yıldır imar ve iskan izni konusunda yaşanan problemin çözümü için Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u davet etti.

BAŞKANA TAŞLI SALDIRI / FOTO GALERİ

İnşaatı bitiren ve bir öğrenci yurdu işletmecisine kiraya veren Ahmet Türk, öğle saatlerinde gelen Başkan Necdet Aksoy ile bina ruhsatıyla ilgili tartışmaya başladı. İddiaya göre Ahmet Türk ve iki oğlu başkana saldırırken, Necdet Aksoy makam aracına bindi. Bu sırada, Alparslan ve Ziya Türk başkanın makam aracını taşladı. Makam aracının arka camı atılan taşlarla kırıldı.

Necdet Aksoy sırtına gelen taşla hafif yaralanırken, şoförü tarafından makam aracıyla Safranbolu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Necdet Aksoy ayakta yapılan tedavisinin ardından şikayetçi olmak üzere Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti. Belediye başkanına saldıran Ahmet Türk, oğulları Alparslan ve Ziya Türk ise polis tarafından ifadeleri alınmak üzere Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Necdet Aksoy olayla ilgili olarak daha sonra açıklama yapacağını belirtirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!