Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Survivor Sabriye aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir Survivor Sabriye aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 19:56

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı olan Sabriye Şengül, ünlüler adasında olay olmaya devam ediyor. Survivor 2017'de başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından oldukça merak konusu olan Sabriye Şengül'ün yarışmadaki performansı ve adadaki arkadaşlarıyla nasıl anlaşacağı merak konusu olmuştu. Sert çıkışlarıyla dikkat çeken Sabriye Şengül, eleme adayı olmasının ardından gözyaşlarını tutamadı. Peki, Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye Şengül kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır? İşte sevilen sporcu hakkında detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'ın sert mizaçlı isimlerinden Sabriye Şengül, yarışmanın birçok izleyicisi tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor’ın ikinci haftasında konsey heyecanı yaşayan Ünlüler, aralarından iki ismi eleme adayı olarak göstermek zorunda kaldı. Bu isimlerden biri de Sabriye Şengül oldu. Toplu oylamada da ismi yazılan Sabriye Şengül, bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi İlhan Mansız tarafından eleme potasına düşürüldü. Adının söylenmesiyle büyük bir şok yaşayan Sabriye Şengül, Denisa, Sadin ve Seda ile birlikte sms’e çıkacak, bu isim arasından en az oyu alan isim Survivor’a veda edecek. Peki, ıssız adaya veda ihtmali olan Sabriye Şengül kimdir, konseyde neler söyledi?

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Türk kickboks alanında profesyonelleşen Sabriye Şengül, 1988'de Trabzon'da doğdu. Spora hentbol oynayarak başlasa da 2006'da boksa geçti. Milli sporcularımızdan biri olan Sabriye Şengül, Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı. 23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.

Haberin Devamı

KONSEYDE NELER SÖYLEDİ?

Sert çıkışlarıyla dikkat çeken Sabriye Şengül, eleme adayı olması ardından gözyaşalrını tutamadı. Kimsenin dedikodusunu yapmadığının altını çizen milli sporcu, İlhan Mansız’ı dürüst konuşmamakla suçladı ve şunları söyledi: Çok üzgünüm. Sevdiğim insandan, İlhan ağabeyi çok seviyordum. Yüzüme ayrı konuştu kalktı burada başka bir şey söylüyor. Gerçekten çok kırıldım.
Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi İlhan Mansız Sabriye Şengül’ün adını şu sözlerle verdi: "Adaya geldiğimiz günden beri bir takım oluşturma peşindeyiz. Ancak takım olursak başarılı olabiliriz. Bu anlamda belki kendini arkadaşlarına istediği gibi ifade edemedi ve uzun vadede takımın huzuru koruyabilmek için Sabriye.”

 

BAKMADAN GEÇME!