Sabıkalı hırsızlar şuçüstü yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Sabıkalı hırsızlar şuçüstü yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2007 15:36

İzmir'de, Türk Telekom'a ait telefon direğinden 11 metre kablo çalan Aydın Etsatıcı ile Buca İlçesi'ndeki bir evden hırsızlık yapmak istediği ileri sürülen Umut Vardar polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı


Bugün saat 02.15 sıralarında denetimde bulunan polis, Boğaziçi Semti 1163 Sokak 24 numara yakınlarındaki Türk Telekom'a ait telefon direğinden 11 metre kabloyu çalıp kaçmak isteyen 45 yaşındaki Aydın Etsatıcı'yı yakaladı. Üzerinden bir kerpeten ile çaldığı 11 metrelik kablo çıkan zanlı gözaltına alınırken, 3 ayrı suçtan sabıkalı olduğu belirlendi.Etsatıcı'nın ayrıca, 5 yıl önce Buca İlçesi'ndeki bir banka şubesinden silah tehtidiyle 5 bin YTL'nin gasp edilmesi olayına karıştığı, yakalanıp tutuklandığı ve 6 ay önce de cezaevinden çıktığı saptandı.

Saat 03.15 sıralarında da, Buca İlçesi 271/4 Sokak 15 numarada oturan Selahattin Kara'nın açık bıraktığı balkon penceresinden girip hırsızlık yapmak isteyen Umut Vardar (26), ev sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi. 32 ayrı suçtan kaydı bulunan Umut Vardar ile diğer zanlı, Hırsızlık Büro Amirliği'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevkedildi.

Sabıkalı hırsızlar şuçüstü yakalandı
Sabıkalı hırsızlar şuçüstü yakalandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!