Rüya gibi düğün

Güncelleme Tarihi:

Rüya gibi düğün
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 1997 00:00

Haberin Devamı

Podyumların deneyimli mankenlerinden 1995 yılı Türkiye Güzeli Sinem Güven ile yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Kemer Country'nin veliahtı Mehmet Edin, önceki akşam Kemer Country'de yapılan düğün töreniyle evlendiler. Nikahta Edin'in şahitliğini Mudo'nun sahibi Mustafa Taviloğlu, Güven'in şahitliğini de damadın ağabeyi Selim Edin yaptı.

Kemer Golf-Country Club Golf Sahası'nda verilen bir kokteyl ile başlayan düğüne gelen konuklar, kokteyl alanına mini golf arabalarıyla taşındı. Daha sonra da buradan nikahın kıyıldığı bahçeye geçildi. Nikah töreni sırasında, Vera Wang of New York imzalı gelinliğiyle göz alıcı bir güzelliğe bürünen Sinem Güven'e davetliler, ‘‘Ayağına bas’’ diye tempo tuttular. Güzel manken, haykırışlara ‘‘Biz demokratız’’ diye cevap verdi. Düğüne aralarında Kenan Doğulu ve sevgilisi Ebru Akel, Demet Şener ile Burak Kut, Mustafa Sandal'ın da bulunduğu 600 davetlinin katıldı. Havaifişek gösterisi ise, geceye ayrı bir renk kattı.

1994 yılında bir gece kulübünde tanışan Sinem Güven Edin ile Mehmet Edin, hemen çocuk sahibi olmak istemediklerini, bunu beş yıl sonra düşüneceklerini söyledi. Balayı için önce bir hafta güney sahillerine gidecek olan çift, eylül ayında da Güney Amerika'ya gidecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!