Rüşvet vurgun talan ülkesi

Güncelleme Tarihi:

Rüşvet vurgun talan ülkesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2014 01:04

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye küresel bir kumpasın göbeğindedir. Zalimlere taşeronluk yapanlar taç ve taht sahibidir. Yakın tarihimizin en kötü, en işbirlikçi, en bozguncu siyasi zihniyeti iktidar mevkiindedir” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin rüşvet, yolsuzluk, vurgun, talan ülkesi haline getirildiğini de iddia eden Bahçeli, partisinin Antalya’da düzenlenen belediye başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısında özetle şunları söyledi:

NAMLUNUN UCUNDAYIZ

“Bekamız namlunun ucundadır. Dirliğimiz topun ağzındadır. Türkiye küresel bir kumpasın göbeğindedir. AKP hükümeti bölücülüğe özgüven aşılamış, cesaret kazandırmıştır. Bu itibarla etnik ve mezhep fay hatları aktif hale gelmiştir. Günbegün Türkiye’nin gücü erimektedir. İlgisiz ve duyarsız kalmamız halinde Türkiye’nin mahvoluşu kaçınılmaz olacaktır. Tetikte olmamız, sabırlı, uyanık ve dikkatli hareket etmemiz gerekmektedir.

Çok şükür, çiğ süt içmediğimiz için karnımızda ağrı da yoktur. Hesabını veremeyeceğimiz karanlık ilişkimiz bulunmamaktadır. Türkiye rüşvet, yolsuzluk, vurgun, talan ve kanunsuzluklar ülkesi haline dönmüştür. Hukuka ve adalete olan güven duygusu temelden zedelenmiştir. Vatanımız ve varlığımız üzerinde kim plan yapıyorsa AKP’yi kafese almıştır. AKP, Müslüman katilleriyle bir olmuş, birliktelik kurmuştur. Bölücüler AKP’yle rahata ermiştir. Teröristler AKP’yle emniyete kavuşmuştur.

Haberin Devamı

ÇEMBER DARALDI

Herkesi önemle ikaz ediyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin mevcudiyetini, geleceğini ve hudutlarını hayati derecede etkileyen vahim bir güvenlik sorunu sürekli güçlenmektedir. Türkiye ve Türk milletinin etrafındaki çember daralmıştır. Milletimizi koruyacak güvenlik duvarları tahrip olmuştur. Bunun müsebbibi ise tutarsız, işbirlikçi ve teslimiyetçi AKP hükümetidir. AKP güvenlik tedbirlerini artırmak, görünüşte polisin ve askerin elini güçlendirmek için yasal hazırlık içindeyken eş zamanlı olarak teröristlerle pazarlıkların hızını yükseltmiştir. Başbakan ve hükümet üyeleri, bölücüleri şiddetle eleştirirken, Türkiye’nin güç ve kudretinden bahsederken; sütre gerisinde teröristlerle pazarlık yürütülmesi, ihanet sürecinin canlı tutulması Türk milletine zulüm, eşkıyalığa ortak olmaktır.

63’LÜKLERE SEFER EMRİ

Gündemde canibaşının resmi müzakereci olması konuşulmaktadır. Eğer bu doğruysa AKP bunun altından kalkamayacaktır. HDP’li üç bölücü milletvekili önce Kandil’e gidecek, 21 Ekim’de de İmralı canisiyle masaya oturacaktır. AKP’nin İmralı canisiyle müştereken hazırladığı yol haritası hakkında Kandil’deki terör şeflerinin görüşü alınacaktır. Ne acı, ne hazin, ne alçaklıktır ki, Türkiye’yi yöneten iktidar terörü meşrulaştırmak, bölücüleri aklamak için milli ahlak ve şerefle yollarını hepten ayırmıştır. Bu arada 63’lüklerin bir bölümüne PKK’dan sefer emri çıkmıştır. AKP-HDP-PKK-PYD-İmralı canisi ve küresel şarlatanlar, Türkiye’yi kafakola almışlar, Kobani’yi göstererek bağrından vurmak için nişan almışlardır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!