Rolling Stones, 50'nci yılını sahnede kutladı

Güncelleme Tarihi:

Rolling Stones, 50nci yılını sahnede kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2012 10:22

Müzik tarihinin en büyük rock gruplarından olan Rolling Stones 50’nci yıldönümleri şerefine 5 yıl sonra bir araya gelerek unutulmaz bir konser verdi.

Haberin Devamı

Londra’da O2 Arena stadında 20 bin hayranının önüne çıkan grup üyeleri ilerleyen yaşlarına rağmen sergiledikleri performansla bir kez daha hayran bıraktı.

Grubun solisti Mick Jagger, “I Wanna Be Your Man” şarkısıyla başladığı iki saatlik konserde “You Can’t Always Get What You Want” ve “Jumpin’ Jack Flash” adlı şarkıları seyircinin ısrarları sonucu tekrar söyledi. Konser aralarında ise Amerikan R&B şarkıcısı Mary J. Blige ve gitarist Jeff Beck sahne aldı. Eski grup üyeleri Bill Wyman ve Mick Taylor da 20 yıl sonra Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards ve Charlie Watts’la sahneye çıktı.

Mick Jagger yaptığı konuşmada, “Dartford’dan Greenwich’e (konser alanıyla grubun çıktığı birkaç kiometre ötedeki yer) gelmemiz 50 yılı aldı. Ama bildiğiniz gibi başardık. Daha da şaşırtıcı olan ise hâlâ sizlerin buraya gelmesi. Ne kadar teşekkür etsek az” dedi.

Haberin Devamı

Ronnie Wood ise “Biz boşanamayız. Çocuklar var” sözleriyle güldürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!