Rock'n Coke'ta uyuşturucu skandalı

Güncelleme Tarihi:

Rockn Coketa uyuşturucu skandalı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2007 17:49

Rock'n Coke Festivali için kurulan müzik kasabası ve çevresindeki güvenlik önlemleri jandarma tarafından sağlanıyor. Önlemler kapsamında 17 kişi hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Haberin Devamı

Hezarfen Havaalanı'ndaki müzik kasabasında gerçekleştirilen ve bugün sona erecek olan festivalin huzur ve güven ortamında yapılması sağlamak amacıyla, havaalanı çevresi ve bağlantı yollarında İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca güvenlik önlemleri alındı. Etkinlikteki güvenlik önlemleri için yaklaşık 340 jandarma görev yaptı.

Hava alanında güvenliği tehdit edebilecek maddelerin içeri sokulmasının engellenmesi için giriş kapılarında görevli jandarma ekiplerince yapılan kontrollerde duyarlı kapı, X-Ray cihazı, el dedektörü ve ayna kullanıldı. Ayrıca festivale gelen kadın izleyicilerin detaylı aranmaları için bayan astsubaylar görev aldı.

Önlemler kapsamında şu ana kadar 17 kişi hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan işlem yapıldığı, ayrıca bir miktar esrar ve kenevir ile içinde esrar bulunan sigara ve uyuşturucu alımında kullanılan 2 adet aparat ele geçirildiği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!