Roberts ve Gere yine birarada

Güncelleme Tarihi:

Roberts ve Gere yine birarada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Sinemanın ünlü isimleri Julia Roberts ve Richard Gere'i, yıllar önce çekilen Özel bir Kadın (Pretty Woman) filminden sonra yeniden biraraya getiren Kaçak Gelin (Runaway Bride), ABD'de gösterime girdiği hafta sonunda 34.5 milyon dolarlık hasılata ulaşarak, büyük başarı kazandı.

Sevimli bir aşk öyküsünü anlatan Kaçak Gelin, daha şimdiden, kendi kategorisinde bu yıl çekilen filmler arasında sivrilirken, yılın en korkunç filmi olarak nitelendirilen The Blair Witch Project (Blair Cadı Projesi), 28.5 milyon dolarlık hasılat elde etti. Ormanda bir cadıyı ararken kaybolan üç amatör sinemacının korku dolu serüvenini anlatan filmden çıkan izleyicilerin çoğuna göre, The Blair Witch Project, dünya korku sinemasının en önde gelen eserleri arasında daha şimdiden yerini aldı.

Ünlü Jaws serisinin ardından yine bir köpekbalığı gerilim filmi olan Deep Blue Sea (Derin Mavi Deniz) de, 18.6 milyon dolar ile hafta sonunun üçüncülüğünü aldı.

Hala listelerde yer alan Star Wars'un yeni bölümü de, gösterime girdiği Haziran başından beri 407 milyon doları aşan hasılata ulaşarak, tarihin en çok para kazandıran üçüncü filmi olmayı şimdiden garantiledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!