Rober tam bir Türk erkeği

Güncelleme Tarihi:

Rober tam bir Türk erkeği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Müzik dünyasında sesinden çok iri göğüsleriyle ünlenen Nadide Sultan ile kıvrak danslarıyla tanınan Rober Hatemo'nun aşkı, son sürat devam ediyor. Almanya turnesinin ardından kasım ayından beri Hatemo ile flört eden Nadide Sultan, insanların kişileri dış görüntüsüyle yargılamasının çok hatalı olduğunu söyledi. Rober'in dış görünüm olarak tam bir Avrupalı, kafa yapısı olarak da tam bir Türk erkeği olduğunu belirtti. ‘‘Ben kendine güvenen ve insanların düşüncelerini değiştirme cesareti olan kişileri her zaman takdir ederim. Rober de onlardan bir tanesi’’ diyen Nadide Sultan, önemli olanın insanın kişiliği olduğunu söyledi. Nadide Sultan, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘‘Rober, dokuz sekizlik şarkı söylüyor ve dans ediyor. Bence sahne sanatçının şovudur. Orada her şeyi yapar ve her şey orada kalır. Önemli olan, gerçek yaşantısında ne olduğudur, nasıl göründüğü değil. Ben de çok farklı görünüyorum ama, ben kendimin ne olduğumu biliyorum.’’

Rober Hatemo ile ilgili dedikoduların hiçbirinin kendisini ilgilendirmediğini ve söylenilenlerin yanlış olduğunu savunan Nadide sultan, diğer yaşıtları gibi çok güzel bir ilişki içinde olduğunu belirtti. beraberliklerinin ne kadar ciddi bir boyuta taşınacağı üzerine şimdilik bir yorum yapmayan Nadide Sultan, ‘‘Ben daha yirmi birime yeni girdim. O da çok genç. Bizim yaşıtlarımız henüz flört ediyor. O yüzden ciddi bir şey düşünmek için erken. Ama olabilir. Bunu Allah gösterir. Allah'ın hikmetine sual olunmaz’’ diye konuştu.

Nadide'nin kardeşi de sanatçı

Nadide Sultan'ın 24 yaşındaki abisi Ali Türkoğlu da şöhret yolunda ilerliyor. İlkokul yıllarından beri tiyatro üzerine çalışmalar yapan genç oyuncu, kardeşinin şöhretinden de yararlanıyor. Nadide gibi şarkı söylemekten çok, rol yapmayı seven Ali Türkoğlu, halen ‘‘Hemşerim’’ adlı dizide ekrana çıkıyor. Önümüzdeki günlerde Kanal D'de yayınlanacak olan ‘‘Kızım Osman’’ adlı dizide rol alan Türkoğlu, aynı zamanda ‘‘Bir İstanbul Masalı’’ adlı müzikalde de oynuyor. Tevfik Gelenbe, Salih Kalyon gibi ustaların tiyatrolarından yetişen genç oyuncu, önümüzdeki günlerde Nadide'yle birlikte büyük bir sürpriz yapacaklarını söylüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!