Rize'den aldığı silahla İsviçre'de dehşet saçtı

Güncelleme Tarihi:

Rizeden aldığı silahla İsviçrede dehşet saçtı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2012 15:56

İsviçre’de yaşayan Erol B. 18 aylık kızını görmek için ayrı oturduğu eşinin evine gidince olanlar oldu. Kendisinden boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini yaralayan, kayınpederini öldüren Erol B.'nin cinayet silahını Rize'den getirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

İsviçre’nin Basel kentinde hafta sonunda yaşanan, bir kişinin öldüğü, iki kişinin de yaralandığı aile dramının detayları ortaya çıkmaya başladı.

Buna göre, Basel’in Türk mahallesi olarak adlandırılan “Klein Basel” (Küçük Basel) semtinde fırıncılık yapan ve döner büfesi işleten 29 yaşındaki Erol B., geçen pazar günü akşam saatlerinde, ayrı yaşadığı eşi Zeynep. B.’nin oturduğu eve gelerek, 18 aylık kızını görmek istedi. 2010 yılında evlendiği ve bir süredir ayrı yaşadığı karısının boşanma teklifi üzerine, tabancasını çeken Erol B., Almanya'dan İsviçre'ye misafir olarak gelen kayınpederini öldürdü, eşi ve kayınvalidesini de kurşunlayarak ağır yaraladı. Erol B., yatak odasında uyuyan sekiz aylık kızına ise dokunmadı.

TABANCAYI RİZE’DEN GETİRMİŞ
Komiser René Gsell’den edinilen bilgilere göre, üç aya yakın bir süre önce karısının ayrılık kararı alması üzerine otomobiliyle memleketi Rize’ye giden Erol B., akrabalarının etkisiyle burada kendisine bir tabanca temin etti. Rize’de aldığı tabancayı İsviçre’ye arabasında getiren Erol B., bir başkası ile görüştüğü için kendisinden ayrılmak istediğini düşündüğü eşini, sekiz aylık kızını görme bahanesiyle ziyaret etti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, evde Almanya’dan eşini ziyarete gelen kayınpederi ve kayınvalidesiyle karşılaşan Erol. B., karısının bir başkasıyla görüştüğü şüphesi olduğunu söyleyerek evdekilerle tartıştı. Zeynep B.’nin kesin olarak boşanma talebi üzerine tabancasını çeken Erol B. evdekilere yaylım ateşi açtı. Kayınpederini öldüren, kayınvalidesi ve karısını ağır yaralayan Erol B., kızına dokunmadan dışarı çıktı ve tabancada kalan diğer mermileri havaya ateş edip boşalttı. Çevreden görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Erol B.’yi yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!