Rize’de en hızlı çay içme yarışması

Güncelleme Tarihi:

Rize’de en hızlı çay içme yarışması
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 10:55

Rize’de düzenlenen 2’nci Gündoğdu Şenlikleri’nde en hızlı çay içme yarışması düzenlendi. 3 dakika içerisinde en fazla çayı içmeye çalışan kadın- erkek 12 yarışmacı renkli görüntüler oluşturdu. Kimi yarışmacıların ağzı yandı, kimileri çayı üstüne döktü.

Haberin Devamı

EN HIZLI ÇAYI İÇMEK İÇİN YARIŞTILAR / Foto Galeri

GündoÄŸdu Fakülte Yaptırma ve EÄŸitim Kurumlarını Destekleme DerneÄŸi ile GündoÄŸdu Belediyesi tarafından düzenlenen ÅŸenlikler kapsamında en hızlı çay içme yarışması yapıldı. 6 kadın ve 6 erkek katılımcı, 3 dakika içerisinde en çok çayı içmek için kıyasıya yarıştı. Önlerine 8 bardak konan yarışmacılar verilen süre içerisinde tamamını içmek için sıcak çayı art arda yudumlamaya baÅŸladı. Çayın sıcaklığı nedeniyle aÄŸzı yanan bazı yarışmacılar üfleyerek soÄŸutmaya çalışırken bazıları da üzerine döktü.Â

Yarışma sonunda 3 dakikada 6 bardak çay içen ev kadını 38 yaşındaki Ayfer Karamahmut, erkeklerde ise pazarlamacı 39 yaşındaki Mehmet Şimşek birinci oldu. Yarışmada dereceye girenlere Karali Çay tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Haberin Devamı

Şenlik, Rize bezi ve gelinlik defilesinin ardından yöresel sanatçılardan Ali Erkan ve Yasemin Yıldız ile Artvinli sanatçı Cengiz Kurdoğlu’nun sahneye çıkmasıyla sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!