Rezaleti polis önledi

Güncelleme Tarihi:

Rezaleti polis önledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2023 07:00

Bir düğün salonunda küçük yaşta kız çocuğunun evlendirileceği ihbarı alan polis, harekete geçti. Düğün salonunu basan polis, 15 yaşında olduğu öğrenilen G.G. ile 24 yaşındaki S.S.’yi gözaltına aldı. Çocuğun annesi M.G., ifadesinde “Herhangi bir zorlama olmadı” dedi.

Haberin Devamı

DİYARBAKIR’ın Sur ilçesinde 15 yaşındaki G.G., 24 yaşındaki S.S. ile ‘evlendirilmek’ üzere önceki gün kuaföre götürüldü. G.G. ile S.S., daha sonra gelin arabasıyla düğün salonuna geldi. Salona giriş yapan G.G. ve S.S., davetlilerin olduğu salona girecekleri sırada polisin operasyonuyla durduruldu.

Rezaleti polis önledi

TUHAF SAVUNMA

Polis, G.G.’yi ekip aracına götürürken, S.S.’nin de aralarında olduğu toplam 5 kişiyi gözaltına aldı. G.G. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan S.S.’nin de olduğu 5 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Gözaltına alınanlar arasında bulunan G.G.’nin annesi M.G., ifadesinde kızının severek evlenmek istediğini belirterek, “Biz de evliliğe onay verdik. Herhangi bir zorlama olmadı” dedi.

Haberin Devamı

Düğüne gelenlere verilen davetiyede ise “Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik. Bu tekrarı olmayan günde bizimle beraber olmanız bize ayrı bir mutluluk verecektir” notu olduğu görüldü. Bir süre düğün salonunda kalan davetliler de durumu öğrendikten sonra salondan ayrıldı.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!