Kafeler, restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak? Gözler açılış tarihine çevrildi

Güncelleme Tarihi:

Kafeler, restoranlar ve lokantalar ne zaman açılacak Gözler açılış tarihine çevrildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2021 12:23

Lokanta, restoran kafelerin durumu gündemde yer almaya devam ediyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen, insanların sosyalleştiği kafe ve kahvehane gibi mekanların durumu merak konusu oldu. Bir süredir kapalı olan kafe ve kahvehanelerin yeniden ne zaman faaliyete geçeceği merak ediliyor. İşte, konuya dair son gelişmeler...

Haberin Devamı

Kafeler, restoranlar ve lokantaların ne zaman açılacağı merak ediliyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında faaliyetlerine ara veren işletmelerin açılış tarihi ile ilgili açıklamalar araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte kısıtlamaların kaldırılacağını belirtti. Ancak henüz tarih ile ilgili bilgi verilmedi.

Kafeler ve restoranlar bir süre daha kapalı kalacak. Bu kapsamda yeni bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

LOKANTA, RESTORAN VE KAFELER NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta başındaki Kabine Toplantısı gündeminin en önemli konusunun, Kovid-19 salgınıyla ilgili gelişmeler olduğunu belirterek, alınan tedbirler sayesinde salgının artış hızını gözle görülür bir şekilde geriletmeyi başardıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ‘Vaka sayısının belirli bir rakamın altına düşmesiyle birlikte daha önce de yaptığımız gibi elbette kısıtlamaları kademeli olarak azaltacağız ama her bireyin kendi tedbirlerini sıkı bir şekilde uygulamaya devam etmesi şarttır.’ dedi.

BAKMADAN GEÇME!