Resmi plakalı otomobille hırsızlık

Güncelleme Tarihi:

Resmi plakalı otomobille hırsızlık
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2007 14:54

İzmir'in Eskiizmir semtinde, çaldıkları Büyükşehir Belediyesine ait resmi plakalı otomobille, elektronik eşya mağazasının camını kırıp plazma televizyon çalmak istedikleri iddia edilen 2 kişi, polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Eskiizmir Caddesi'nde Ali Güven'e ait elektronik eşya satışı yapılan mağazadan hırsızlık yapmak isteyenlerin, camı kırdıkları, çevredekilerin uyanması üzerine resmi plakalı bir otomobile binerek kaçtıklarının telefonla bildirilmesi üzerine, polis bölgede çalışma başlattı. İş yerine gelen polis, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlının eşkalini belirlerken, saçının ön bölümündeki beyazlığın net seçilebildiğini diğer ekiplere de bildirdi.

Bölgede arama yapan polis, resmi plakalı otomobili terk ederek uzaklaşmaya çalışan S.D'yi (28) saçındaki beyazlıktan tespit ederek durdurdu. S.D. ile yanındaki B.S. (25) yakalanırken, M.F.Ö. (22) ise kaçmayı başardı. Zanlıların kullandıkları ve Örnekköy'den çalındığı bildirilen 35 AKY 20 resmi plakalı Büyükşehir Belediyesine ait otomobil de terk edilmiş halde bulundu.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan S.D'nin 62, B.S'nin ise 57 suçtan poliste kayıtlarının bulunduğu bildirildi. Saçının bir bölümündeki beyazlıktan teşhis edilen S.D. ile arkadaşı B.S'nin, Karşıyaka Yalı Caddesi'nde, 35 KTN 01 plakalı çalıntı otomobille elektronik eşya mağazasından plazma TV, Menemen Adnan Menderes Caddesi'ndeki elektronik eşya mağazasından da 25 bin YTL değerinde elektronik eşya çalınması olaylarına karıştıkları, yine güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edildi.

Zanlıların sorgularının sürdüğü bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!