Renk yelpazesi

Güncelleme Tarihi:

Renk yelpazesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 1998 00:00

Haberin Devamı

Erkek giyim firması Bayform, sonbahar-kış sezonu için hazırladığı koleksiyonda yeniliklere yer vermiş. Bu kış bütün dünyada moda olacak chenille kumaşlar koleksiyonda ağırlıklı olarak kullanılmış. Toprak renginden yeşilin tüm tonlarına yayılan geniş bir renk yelpazesi var.

Arabanızın dostu

Benzinli ve dizel motorların sulu soğutma sistemlerinde yaz kış güvenle kullanılarak motorun donmasını ve hararet yapmasını önleyen Sea Horse Antifreeze, kışın -37 dereceye, yazın +126 dereceye kadar koruma sağlıyor.

Ağız kokusuna son

Ağız kokusundan First Duo ile kurtulabilirsiniz. First Duo, soğan, sarmısak tüketilmesi ve sigara içilmesi sonucunda ağızda oluşan kötü kokuyu ‘‘2 dakikada’’ temizleyen ve ağızda hoş bir ferahlık bırakan bir çiklet olarak sunuluyor.

Cimbom puzzle'ı

Bütün dünyada 1998 puzzle'larını şampiyon futbol takımlarıyla renklendiren oyuncak firması Ravensburger, Galatasaray'ı da bu yılki puzzle'larına konuk ediyor. 500 parçalık bu özel puzzle Galatasaray taraftarlarının dikkatini çok çekecek.

Bir beden incelin

İbici, kilo sorunu olan kadınlar için Performance serisini yarattı. Vücut ve bacaklarının estetiğine önem veren ancak diyet, masaj ve spora zaman bulamayan hanımlar bu çorap sayesinde bir beden ince görünebilecekler. Kifidis mağazalarında ve ünlü modacıların butiklerinde bu çoraplardan bulabilirsiniz.

Sanatsever prezervatif

Dünyanın tek uluslararası prezervatif markası Durex, sağlığın yanında sanata da katkılar sağlıyor. Durex, modern Türk sanatının öncü isimlerinden Canan Şenol'un prezervatif kullanarak yaptığı ‘‘Amnios’’ adlı yapıtına destek veriyor. 19'uncu Günümüz Sanatçıları Sergisi 6 kasım tarihine kadar Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde.

Kolay tansiyon ölçümü

Rahat ev ortamında, düzenli bir şekilde belirli aralıklarla yapılacak tansiyon ölçümleri ile tansiyondaki değişimin izlenerek gerçek tansiyon değerinin öğrenilebileceğini biliyor musunuz? Bu düşünceden yola çıkan Braun'un, bilekten ölçüm aletiyle tansiyon ölçmek daha kolay ve rahat.

Yasaksız diyet

Bilinçli zayıflama, dengeli beslenme ve kişiye özel diyet programları sunan Nutra Slim, Amerika'nın en ünlü sağlıklı zayıflama metodu olan ‘‘inches a weigh’’i uygulayarak çok iyi sonuçlar elde ediyor. Merkezde, yasaksız, protein yağ ve karbonhidrat oranları dengelenmiş bir diyet sunuluyor.

Gördüğüne inanma!

Levi's, gerçeküstü ve orijinal yaşam ve davranışları vurgulayan dört reklam filmi yaptı. Bunlardan birinde Alışveriş Merkezi'nde merdivenleri çıkan cool bir gencin son basamağa geldiğinde altına hiçbir şey giymediğini görüyoruz, şaşırıyoruz. Reklamın sloganı aynı: ‘‘Her şey her zaman göründüğü gibi değildir’’...

Renkli inciler

Adler Mücevher Evi, bir çok ülkede sergileyeceği 500 parçalık koleksiyonunu, 2-12 kasım tarihleri arasında Swissotel The Bosphorus, la Corne D'or Restaurant'da mücevher tutkunlarının beğenisine sunacak. Koleksiyonda, bu sene çok moda olan ve nadiren bulunan, pembe, sarı ve siyah inci kolyeler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!