Reklam komplosu

Güncelleme Tarihi:

Reklam komplosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2005 02:03

CHP Antalya İl Kongresi’nde Divan Başkanlığı’na seçilen CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, şarkıcı Bülent Ersoy’un Deniz Baykal’a yönelik iddialarının komplo olduğunu söyledi.

Ulusal çizgide dik durmanın bedelinin Baykal’a ödettirilmeye çalışıldığını belirten Sevigen, Bülent Ersoy’un sözkonusu senaryoyu 6 ay önce bir plak şirketi sahibine anlattığını iddia etti.

Konyaaltı Sporland Tesisi’nde yapılan CHP Antalya İl Kongresi’nde konuşan Sevigen, ‘Hükümetin yanlış politikalarına karşı dik duran CHP ve Deniz Baykal üzerinde son dönemde oyunlar oynanıyor’ dedi. Sevigen, şöyle devam etti:

‘Peki gündemi nasıl değiştireceklerdi? Gündemi değiştirmek için bir senaryo kurdular. O senaryonun içeriğini size anlatmak istiyorum. Namuslu, dürüst bir insana nasıl leke atılır, ‘siyaseten yenemiyoruz, ne söylerse söylesin bu adam hep haklı çıkıyor’ diyen bazı çevreler iktidarıyla muhalefetiyle bunun içindedirler. Bir oyun oynadılar. Sanatçı bir arkadaşa daha önce kurduğu senaryoyu sahneye koydurdu bazı arkadaşlarımız.’

HANIMEFENDİYİ UYARMIŞ

Bir plak şirketi sahibinin, Bülent Ersoy’un kendisine 6 ay önce geldiğini, ‘Elimde böyle bir koz var. Benim plağım satmıyor. Gündemden

düştüm. Ben bunları gündeme getirmek istiyorum’ dediğini aktardığını ve şoförünün de buna şahit olduğunu söylediğini belirten Sevigen, ‘Arkadaş, ‘Yanlış yapıyorsun. Yakışmaz bize bu. Türkiye’nin en dürüst adamı Baykal’dır, bu adamı böyle köşeye sıkıştıramazsınız’ demiş. O plak şirketi sahibi, hanımefendiyi uyarmasına rağmen, sanatçı hırsına yenik düşerek böyle bir iddia ortaya atmıştır’ diye konuştu.

Sevigen, Bülent Ersoy’un yasaklı döneminde Kalender Orduevi’nde komutanlık yapan bir albaya gittiğini ve ‘Benim yasağım var. Kaldırmak için bir orduevinde sahneye çıkıp şarkı söylemem lazım. Bende 5 milyar para var. Seni servete boğarım. Yeter ki sahneye çıkar’ dediğini ileri sürdü. Sevigen, yine o dönemde, Ersoy’un bir başhekime de giderek ‘Ben erkeğim. Kadın raporu ver, sana milyarlar vereyim’ dediğini iddia etti.

ŞAHİT DE VAR

Antalya İl Kongresi’nde konuşan CHP Genel Sekreter Yardımcısı Sevigen, Bülent Ersoy’un bir plak şirketi sahibine gidip, ‘Elimde böyle bir koz var. Benim plağım satmıyor. Gündemden düştüm. Bunları gündeme getirmek istiyorum’ dediğini söyledi, ‘Şahit de var’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!