Reklam bütçesi olmayan festival

Güncelleme Tarihi:

Reklam bütçesi olmayan festival
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2004 13:56

Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu'nca 21-22 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 'Barışarock' festivali, rockseverleri müzik, tiyatro, sinema ve şiirle buluşturacak. Koalisyon bünyesindeki Barışarock Girişimi'nce Taksim Gezi Parkı'nda düzelenen basın açıklamasında konuşan Moğollar grubunun gitaristi Taner Öngür, aynı tarihlerde gerçekleştirilecek Rock'n Coke Festivali'ne karşı düzenlenen "Barışarock"un reklam bütçesinin varolmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Öngür, “Reklam bütçemiz yok, festivali basın açıklamalarıyla tanıtıyoruz. Aslında Rock'n Coke'un reklamları bize de yarıyor. Onların afişlerini görenlerin aklına Barışarock da geliyor” dedi.

Festivalde, rock müziğin yanı sıra tiyatro, sinema ve şiirin de yer aldığını ifade eden Öngör, rockseverleri festivale davet etti.

Festivalin 2 günlük bilet ücretinin 15 milyon lira olduğunu dile getiren Öngör, festival alanında satılan yiyecek ve içeçeklerin de bir üniversite öğrencisinin bütçesi dikkate alınarak ucuz tutulacağını belirtti.

Öngür, festival çerçevesinde dünyada yaşanan sorunlara da dikkat çekileceğini belirterek, eğlence ve müzikle, barış içinde bir festival gerçekleştirileceğini söyledi.

Festivalde, aralarında Arka Bahçe, IQ, Unplayed, Kep, Yolgezer, Işığın Yansıması, Teneke Trampet, Oyuncak Araba, Karagüneş, Pilli Bebek, Vedat Sakman, Moğollar ve Cem Karaca Yol Arkadaşları'nın da yer aldığı gruplar ve sanatçılar sahne alacak.

Haberin Devamı

Bu arada, festival süresince aralarında Sokak Tiyatrosu, Mahşer-i Cümbüş'ün de yer aldığı tiyatro grupları gösteri yaparken, resim, şiir ve film atölyeleri kurulacak ve sinema gösterimi yapılacak.

Festivalin 15 milyon lira olarak belirlenen biletlerinin, ”www.ideefixe.com” adresinde ve belirlenen noktalarda satışına devam ediliyor.
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!