Prof.Dr. Yıldırım, Anayasa Mahkemesi'ne uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Prof.Dr. Yıldırım, Anayasa Mahkemesine uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2010 16:43

SAKARYA Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Engin Yıldırım'ın Anayasa Mahkemesi asıl üyeliğine atanması nedeniyle, fakültede dekanlık devir- teslim töreni yapıldı.

Rektör Prof.Dr. Mehmet Durman, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Muzaffer Elmas, Fen bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Harun Taşkın ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölüm başkanlarının da hazır bulunduğu törende Prof.Dr. Engin Yıldırım, dekanlık görevini, göreve vekaleten atanan Prof.Dr. Salih Şimşek'e devretti.

Dekan vekili Prof.Dr. Salih Şimşek, 7 yıldan bu yana dekanlık yapan Prof.Dr. Engin Yıldırım'a fakülteye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi. Rektör Prof.Dr. Mehmet Durman, sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu;
“Üniversitemiz ülkemizin en yüksek yargı organına bir üye gönderdi. Bundan mutluluk duyuyoruz. Ancak değerli bir bilim insanının üniversitemizden ayrılması bize üzüntü veriyor. Prof.Dr. Engin Yıldırım her zaman üniversitemizin entellektüel yüzünü sergilemiştir. İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri'nin yeniden yapılanmasında Türkiye'ye örnek olabilecek bir değişimin gerçekleştirilmesine önemli katkıları olmuştur. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.”

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Engin Yıldırım'ın Anayasa Mahkemesi asıl üyeliğine atanması nedeniyle yarın saat 09.30'da Kültür ve Kongre Merkezi Salonu'nda uğurlama töreni yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!