Prestij Ailesi düğünde

Güncelleme Tarihi:

Prestij Ailesi düğünde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Mustafa Topaloğlu'nun kızının düğün töreninde Mahsun Kırmızıgül'den, Alişan'a, Ceylan'dan Küçük Onur'a kadar tüm Prestij ailesi biraraya geldi.

Prestij Müzik Ailesi geçtiğimiz cumartesi akşamı Mustafa Topaloğlu'nun kızının düğün töreninde bir araya geldi. Topaloğlu'nun 20 yaşındaki kızı Pınar Topaloğlu, restoran sahibi olan 22 yaşındaki Barış Elmas'la Bakırköy Spor Tesisleri'nde düzenlenen muhteşem bir düğünle evlendi. Düğüne Mustafa Topaloğlu'nun Prestij Müzik'teki dostları Mahsun Kırmızıgül, Alişan, Ceylan, Seher Dilovan, Küçük Onur, İzzet Altınmeşe, Kim Bunlar, Hilmi Topaloğlu ve Hamiyet'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Prestij Müzik sanatçıları düğünde tek tek sahneye çıkarak, şarkı söyleyip, halay çekti.

Düğünde Mustafa Topaloğlu'nun kızı için yazdığı ‘‘Ey Benim Güzel Kızım’’ şiirini okuması duygusal anlar yaşattı. Gelin Pınar Topaloğlu ve Hilmi Topaloğlu’nun oğlu Çağlayan gözyaşlarını tutamadı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikahta gelinin şahitliğini İhsan Kalkavan, damadın şahitliğini Şeref Keçeli yaptı. Hilmi Topaloğlu keseler dolusu altını gelinin eteklerine boşalttı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!