Prenses'in üzerinde Türk tasarımcı imzası

Güncelleme Tarihi:

Prensesin üzerinde Türk tasarımcı imzası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2011 14:27

İngiltere tahtının bir numaralı veliahtı Prens William ve eşi Kate, evlendikten sonra yaptıkları ilk resmi ziyarette Kanadalıları büyüledi. Kate’in üzerindeki Türk asıllı desinatör Erdem Moralıoğlu’nun imzasını taşıyan dantelli elbise dikkat çekti

Haberin Devamı

Resmi olarak Cambridge Dükü ve Düşesi olarak adlandırılan çift sıcak, kendiliğinden tavırlarıyla kendilerini görmek için yollarda toplanan binlerce kişinin ellerini sıktı, kendilerine sunduğu hediye ve çiçekleri kabul etti.

 

Prens William’ın konuşmasını hem İngilizce hem de Fransızca yapması büyük takdir toplarken, “Yabancı dilimi ilerleteceğim” diyerek yaptığı espri herkesi güldürdü.

 

Bu macerayı uzun zamandır iple çektiklerini söyleyen Prens William, “Catherine ve ben, burada olmaktan çok memnunuz. Kanada sevgisi ailelerimiz tarafından içimize işlendiği için uzun bir süredir bu anı bekliyorduk. Evlenmeden önce birlikte buraya gelmeyi bekliyorduk” dedi.

 

Haberin Devamı

KATE, MORALIOĞLU İMZALI ELBİSESİYLE KANADA'YI BÜYÜLEDİ / FOTO GALERİ

 

"PERİ MASALI GİBİ"

Kalabalığın içinde annesiyle birlikte Prens ve Prenses’i bekleyen 15 yaşındaki Daphnee Dubouchet-Olshesh, “Birlikte çok güzel görünüyorlar, peri masalı gibi. Prens’in İngiliz aksanı çok tatlıydı. İngilizcesi de çok iyiydi” dedi.

 

İki kızıyla birlikte arabayla 6.5 saat mesafedeki Waterloo, Ontario’dan gelen Brenda Hoerle ise, “Muhteşemdi. Samimiyetiyle kalabalığın kalbini çaldı. Fransızcasını düzelteceğiyle ilgili espri yaptı. Kraliyet ailesini böyle görmek istiyoruz, gerçek insanlar olduklarını hissetmek istiyoruz” dedi.

 

Kate’in Fransızcası da Kanadalıların beğenisini kazandı. Quebec’in Gatineau şehrinin belediye başkanı Marc Bureau, çifti Fransızca karşılayınca Kate kendisine Fransızca yanıt verdi. Bureau, “Sanıyorum Fransızca dersleri yaramış” dedi.

 

ELBİSESİ MORALIOĞLU İMZALI

Türk asıllı Kanadalı tasarımcı Erdem Moralıoğlu’nun imzasını taşıyan dantelli lacivert elbisesi ve topuklu ayakkabılarıyla Kate, her köşe başında “Kate’i isteriz!” diye tezahürat eden hayranlarıyla karşı karşıya kaldı. 21 yaşındaki Valerie Barette, “Aralarındaki kimyayı kendi gözümle görmek istedim. Muhteşemler” dedi.

 

Haberin Devamı

Daha sonra genç Kanadalılar için verilen bir resepsiyona katılan çift dokuz gün boyunca Kanada’da kalacak. Bugün Kanada Bağımsızlık Günü kutlamalarına ve dünyaca ünlü Calgary Stampede Rodeosu’nun açılışına katılacak olan Cambridge Dükü ve Düşesi ziyaretinin Kanada tarihinde en çok izlenen Kraliyet ailesi gezisi olması bekleniyor.

 

Prensesin üzerinde Türk tasarımcı imzası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!