Prenses Yasemin basıldı

Güncelleme Tarihi:

Prenses Yasemin basıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2007 08:34

Kadıköy bölgesinde yapılan eşzamanlı operasyonlarda "Prenses" lakaplı uyuşturucu patroniçesi de yakalandı. Jandarma, kullanıma hazır çok miktarda uyuşturucu ele geçirdi.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da Jandarma narkotik ekipleri, Anadolu yakasında uyuşturucu ticareti yapan Şahin Sedat liderliğindeki bir şebekeyi takibe aldı. Mahkeme kararı ile şebeke üyelerinin telefonlarını dinleyen jandarma, Kartal, Pendik ve Tuzla’da "Prenses" lakaplı Yasemin Çeçen’in uyuşturucu piyasasında söz sahibi olduğunu belirledi. Ekipler 18 Temmuz’da ilk olarak Şahin Sedat liderliğindeki uyuşturucu şebekesine operasyon düzenledi. Eş zamanlı olarak 11 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarda 12 kişi yakalandı. Evlerde 190 gram eroin, 6 adet Ecstasy hap, 40 gram kenevir tohumu, 9 milimetre çapında bir tabanca ele geçirildi.

Müşteri bekliyordu

Operasyonun devamında 20 Temmuz günü "Prenses" lakaplı Yasemin Çeçen’in evine operasyon düzenlendi. Baskında, her biri 2’şer gramlık paketler halinde müşterilere verilmek üzere hazırlanmış 635 paket içinde 1 kilogram 270 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca poşet içinde 2 kilo 380 gram esrar bulundu. Yasemin Çeçen ile birlikte yeğeni Rıdvan Çeçen de gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan 9 kişi tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!