Prensen Diana anılıyor

Güncelleme Tarihi:

Prensen Diana anılıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2007 19:56

Haberin Devamı

60 bin izleyicinin bulunduğu stattaki konserde sahneye ilk, Prenses Diana'nın cenaze töreninde “Candle in the Wind” adlı parçasını söyleyen en iyi arkadaşı Elton John çıktı. Ünlü şarkıcı, Diana'nın dev siyah-beyaz resminin bulunduğu sahnede “Your song” adlı parçayı seslendirdi.

Konser başlamadan önce sahneye çıkan Diana'nın oğulları Prens William ve Harry, birer kısa konuşma yaptı. Diana'nın 46. doğumgünü de olan bu özel günde duygularını 25 yaşındaki Prens William, “Bu akşam yapılan herşey hayatta çok sevilen annemiz için” sözleriyle dile getirdi.

22 yaşındaki Prens Harry de, “Böyle bir konsere bu denli çok katılım olduğunu görmek memnun edici” derken, Irak'ta görev yapan İngiliz askerlerine de “Sizlerle olmak isterdim, Olamadığım için üzgünüm. Kendinize dikkat edin” mesajını gönderdi.

Haberin Devamı

Rod Stewart ve Duran Duran gibi ünlü şarkıcı ve grupların yer alacağı konseri, Prens Andrew'un kızları Eugenie ve Beatrice, Prens William'ın eski sevgilisi Kate Middleton ve Prens Harry'nin sevgilisi Chelsy Davy de izliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!