Prens denizde prenses törende

Güncelleme Tarihi:

Prens denizde prenses törende
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2011 00:00

Monaco'nun çapkınlıklarıyla meşhur prensi 2’inci Albert’i sahilde bir sürü seksi dansçı kızla görenler hınzırca gülümsedi.

Haberin Devamı

Ama Albert bu kez hayırlı bir iş için soyundu. Monaco’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Noel’de deniz banyosu geleneği bu kez son 50 yılın en büyük sel felaketini yaşayan Tayland’a yardım amacıyla yapıldı. Prens Albert de Monaco’nun başkenti Monte Carlo’da bazıları Noel Baba kılıklı yüzlerce vatandaşıyla kendisini Akdeniz’in sularına bıraktı.

Etkinliğe katılanlar hem Prens hazretleriyle denize girme şerefine nail oldu, hem de Tahitili birbirinden seksi kızların egzotik danslarını izledi. 53 yaşındaki Prens Albert ise Tahitili kızları izlerken üşümüş olacak ki bornozunu giydi. Etkinlik sırasında hava sıcaklığı 5 derece olmasına rağmen katılım yoğundu.
Albert’in Güney Afrikalı eski yüzme şampiyonu eşi Prenses Charlene ise Berlin’de “Çocuklar için Altın Kalp” ödülüne layık görüldü. Charlene ödülünü Alman yüzücü Franziska van Almsick’in elinden aldı.

‘Altın Kalp’li Charlene

Haberin Devamı

Ödül, dünyanın herhangi bir yerinindeki muhtaç çocuklara para toplamak için ünlülerin bir araya gelmesini sağlamak amacıyla düzenleniyor. Charlene’e de “Prenses Charlene Vakfı” çerçevesinde Güney Afrika ve diğer ülkelerde engelli çocuklara yüzme öğrettiği için ödül verildi.
“Bu ödülü çok yoğun çalışan gönüllüler adına gurur ve sevinçle kabul ediyorum” diyen Charlene törende askısız, koyu şarap rengi tuvaletiyle büyüledi. Bild Gazetesi’nce başlatılan etkinlikte bugüne kadar 170 milyon euro toplandı.

Dedikodular gülünç

Çiftin geçen mayıstaki düğününden sadece birkaç gün önce Prens’in gayrimeşru çocuğu olduğu ortaya çıkmış, prensesin evlilikten son anda vazgeçeceği konuşulmuştu. “Kaçak gelin” bile denen Charlene ise Berlin’de ödülünü alırken bu konudaki soruya şu yanıtı verdi:  “İddialar gülünç.Evliliğimiz gönülsüz ise neden bunca çabaya katlanalım, bir sürü sevdiğimiz arkadaşımızı muhteşem günler geçirmek için davet edelim?”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!