Poyraz Karayel 50.son bölümde şoke eden son - İzle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 50.son bölümde şoke eden son - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 14:57

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel dün akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Poyraz Karayel'in 50. bölümünde şoke eden bir son yaşandı. Poyraz Karayel'in son bölümünü haberimizde bulunan linkten izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi.  Dizinin akşam yayınlanacak bölümü öncesinden herkesin aklında aynı soru vardı Adil Topal'a ne olacak... Bahri Baba, ele geçirdiği Adil Topal'a ne yapacak? 

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

Bahri'lerin eline düşen Adil yolun sonuna gelmiştir. Bahri, Adil’i en korktuğu şekilde öldürmeye karar verir; canlı canlı toprağa gömerek...

Ama bu Adil için gerçekten bir son olacak mıdır?

Poyraz ve Ayşegül nihayet normal bir hayata dönüyor olmanın mutluluğu içindedir. Fakat çok romantik başlayan geceleri hastanede biter, üstelik hastanede hiç beklenmedikleri kişilerle karşılaşacaklardır. Neşet ise herkesten gizlediği planında adım adım ilerlemeye devam eder. Planının şimdiki aşamasında hedefindeki isim Sadreddin’dir... Peki planının asıl amacı nedir?

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

 Nihayet Bahri’nin elinde Adil’e karşı önemli bir koz vardır: Adil’in büyük oğlu Neşet... Adil, Neşet’in Bahri'lerin eline geçtiğini duyunca delirir. Oğlunu geri almak için yapmayacağı şey yoktur. Adil’in Neşet’i almak için gözünün ne kadar kararabileceğini iyi bilen Poyraz ve Bahri'ler de önlemlerini almaya başlarlar.

Albay'dan Sinan’a, İpek’ten Meltem’e kadar herkesi Bahri'lerin evine toplarlar. Uzun bir gece olacaktır... Herkesin bir araya gelmesi uzun zamandır gizlenen sırların da bir bir açığa çıkmasına neden olur. Poyraz ve diğerleri o sırlar ve sonuçlarıyla uğraşırken Adil tarafından gönderilen özel ekip eve sinsi sinsi yaklaşmaktadır....


 

BAKMADAN GEÇME!