Polisin dikkati vahşeti ortaya çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Polisin dikkati vahşeti ortaya çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2015 18:19

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ayağındaki bıçak yarasını tedavi ettirmeden hastaneden ayrılan kişinin durumundan şüphelenen polis, yaptığı takip sonucu, kadın cinayetini çözdü.

Haberin Devamı

İddiaya göre, Fırat Alpar (22) perşembe günü saat 15.00 sıralarında ayağındaki bıçak yarasını tedavi ettirmek için Fatih Devlet Hastanesi'ne geldi. Ayağındaki yaranın durumu hakkında bilgi alan Alpar, daha sonra tedavi olmadan gizlice hastaneden ayrıldı. Hastane polisinin durumdan şüphelenmesi üzerine Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Alpar'ı bulmak için çalışma başlattı.

Polisin dikkati vahşeti ortaya çıkardı


POLİS EVİ BASTI

Yapılan çalışmalar kapsamında şüphelinin Denizli Köyü'ndeki bir restoranda çalıştığını tespit eden ekipler, işletme sahibiyle yaptıkları görüşmede, Alpar'ın perşembe günü Suzan Çağlayan (36) ile birlikte restorandan ayrıldığını ve bir daha işe gitmediğini belirledi. Bunun üzerine bugün Alpar'ın Hürriyet Mahallesi'ndeki evine baskın yapan ekipler, yatak odasında halıya sarıldıktan sonra üzerine beton dökülen Çağlayan'ın cesedini buldu. Gözaltına alınan Alpar'ın ifadesinde suçunu itiraf ettiği, kalacak yeri olmadığı için Çağlayan'ı evine götürdüğünü söylediği belirtildi.

Polisin dikkati vahşeti ortaya çıkardı


'BİRLİKTE OLMAK İSTEDİM, REDDETTİ'

Alpar ifadesinde, evde Çağlayan'la birlikte olmak istediğini, genç kadının bu teklifini reddetmesi üzerine tartışma çıktığını, bunun üzerine mutfaktaki bıçağı alarak Çağlayan'ı boynundan 3 defa bıçakladığını anlattı. İfadesinde Alpar, ölen kadını halıya sardıktan sonra duvarın kenarına bıraktığını, daha sonra bahçede kardığı harcı cesedin üzerine döktüğünü ve harcı da dolapla kapattığını söyledi. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Alpar, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!