Polisi öldürdü, 16 ay sonra yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Polisi öldürdü, 16 ay sonra yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2007 15:20

TRABZON’un Vakfıkebir ilçesinde, Giresun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de görevli polis memuru Adnan Kibar’ı öldürmek suçundan aranan Recep Sağlam, olaydan 16 ay sonra Trabzon’un Değirmendere Mahallesi’nde bir eve yapılan baskında yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, Vakfıkebir İlçesi’nde, 30 Haziran 2006 günü saat 01.00 sıralarında Sahil Caddesi’ndeki Sahil Restoran önünde meydana geldi. Giresun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’de görevli Trabzonlu polis memuru Adnan Kibar (45), bir kadın yüzünden tartıştığı Recep Sağlam (37) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Recep Sağlam’ın yakalanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren polis ekipleri, bir hafta önce izini belirledikleri Sağlam’ı takibe aldı. Dün gece Recep Sağlam’ın Değirmendere Mahallesi’nde saklandığı eve baskın yapan polisler, katil zanlısını yakaladı. Recep Sağlam’ın, cinayetin ardından Trabzon’da kaldığı ve sürekli yer değiştirdiği belirlendi. Adliye’ye sevkedilen Recep Sağlam tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!