Polisi görünce iyileşti

Güncelleme Tarihi:

Polisi görünce iyileşti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2009 12:42

ANTALYA'da kolları sakatmış gibi davranarak dilencilik yapan bir kişi, polis ekibini görünce hızla koşmaya başladı. Kolları bir anda düzelen dilenci, bir vatandaş tarafından yakalanıp polise teslim edildi. MOBESE kameraları dilencinin koşma ve yakalanma anını kaydetti.

Haberin Devamı

MOBESE merkezinde görevli polisler, kolları sakat numarası yapan bir kişinin Antalyaspor Kavşağı'nda kırmızı ışıkta bekleyen otomobil sürücülerinden para istediğini belirledi. Polis kamerayla sürekli takip ettiği dilenciyi yakalayıp zabıta ekiplerine teslim etmesi için olay yerine ekip gönderdi. Dilenci kendisini yakalamaya gelecek polislerden habersiz sürücülerden para istemeye devam ederken, bir polis otomobilinin yaklaştığını görünce kaçmaya başladı. Az önce sakat numarası yapan dilenci koşarak olay yerinden uzaklaşmak isterken devreye bir vatandaş girdi. Yolda kullandığı cipiyle seyir halinde olan sürücü, bir kişinin polisten kaçtığını görünce hemen aracını dilencinin üzerine sürdü. Dilencinin kaçmaya devam etmesi üzerine aracından inip koşarak yakalayan adam, arkadan gelen polise teslim etti.

Haberin Devamı

MOBESE kameraları ise dilencinin kaçma ve yakalanma anını saniye saniye kaydetti.

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, “Toplum Destekli Polislik Projemiz 11 ayrı kente örnek gösterildi. Bu olay da bu projenin sonucudur. Bu görüntüde polis- vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden birisini görüyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!