Polis, polis eşini sedyede öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Polis, polis eşini sedyede öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2001 01:56

Erzurum'dan üç ay önce Erzincan'a tayinleri çıkan 10 yıllık polis memuru Selçuk Doğan (31) ile eşi Şule Doğan (28) Fatih Mahallesi'nde bir daire kiralayıp yerleşti.

Psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Selçuk Doğan, Trafik Şube Müdürlüğü'nde, eşi ise Polis Meslek Yüksekokulu'ndaki görevlerine başladı. İkisi de Adanalı olan polis çift, büyük kızları Nida'yı (8), Adana'daki yakınlarına gönderirken, Gökçen (4) yanlarına kaldı.

Yatak odası kana bulandı

Sık sık tartışan Doğan çifti, dün sabah saat 06.00 sıralarında işe gitmek için hazırlanırken, yeniden tartışmaya başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle yatak odasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada silah patladı ve Şule Doğan başından yaralandı. Silah sesini duyarak eve koşan komşular, Şule Doğan'ı kanlar içinde Erzincan Devlet Hastanesi'ne yetiştirdiler. Eşinin intihara kalkıştığını söyleyen Selçuk Doğan da, onunla birlikte hastaneye geldi. Röntgen çekimi için sedyeye konan Şule Doğan'ın başına giden eşi, üzgün bir ifadeyle ‘‘Nasılsın canım?’’ diye sordu. Şule Doğan, ‘‘Bana canım deme. Senden bıktım. Senin vurduğunu söylerim’’ diye bağırdı.

Kızının gözü önünde

Çılgına dönen Selçuk Doğan, görevlilerin ve 4 yaşındaki kızının şaşkın bakışları arasında belindeki tabancayı çekerek, sedyedeki eşine kurşun yağdırdı. Şule Doğan olay yerinde yaşamını yitirirken, polis Selçuk Doğan da gelen meslektaşlarına silahıyla birlikte teslim oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!