Polis memurunun ayrılık cinneti

Güncelleme Tarihi:

Polis memurunun ayrılık cinneti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2006 00:00

Polis memuru, baba evine dönen karısını, oğlunu ve kayınvalidesini ve baldızını öldürdü. Kaçan polisi jandarma yakaladı.

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken tayini Tunceli’ye çıkan polis memuru Zafer Başaran, bir süre önce kendisini terk edip Afyonkarahisar’daki ailesinin evine gelen eşi Seviye Başaran’ı dönmeye ikna edebilmek için dün sabah kente geldi. Saat 12.30’da da eşinin ailesiyle birlikte kaldığı Esentepe’deki eve giden Başaran, karısıyla tartıştı. Karısının dönmemekte kararlı olduğunu, boşanmak istediğini söylemesi üzerine çılgına dönen Zafer Başaran, eşi ve ailesine evin önünde beylik tabancasıyla kurşun yağdırdı. Ardından, 34 SB 214 plakalı otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

Otomobilde 2 tabanca çıktı

28 yaşındaki Seviye Başaran ve 4 yaşındaki oğlu Özer Başaran, vücutlarına isabet eden kurşunlarla olay yerinde can verdi. Ağır yaralı kayınvalide Semiha Kılınçaslan hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Baldız Hanife Kılınçaslan da kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kaçan polisi yakalamak için güvenlik güçleri alarma geçti. Başaran bir süre sonra Şuhut İlçesi’nde güvenlik önlemleri alan jandarma ekiplerince yakalandı. Başaran’ın otomobilinde 2 adet tabanca ele geçirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!