Polis memurları kaza yaptı: 1 ölü, 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Polis memurları kaza yaptı: 1 ölü, 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 11:44

ELAZIĞ'da, polis memurlarının karıştığı iki ayrı kazada, bir polis memuru hayatını kaybetti, 3'ü polis, 5 kişi yaralandı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen güvenlik kursuna katılan polis memurları Murat Yıldırım, Beytullah Saylan ve Serdar Erol, kurs bitiminde görev yerleri Elazığ’ın Arıcak İlçesi’ne dönmek için akşam saat 20.00’de yola çıktı. Polis memuru Murat Yıldırım’ın kullandığı plakası henüz belirlenemeyen otomobil, Yeşilbayır Köyü mevkiinde aşırı hız yüzünden virajı alamayarak 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada polis memurları Serdar Erol ağır, Murat Yıldırım ile Beytullah Saylan hafif yaralandı. Yaralı polisler, Elazığ Fırat Üniversitesi hastanesinde tedavi altına alındı.

Elazığ’daki ikinci kaza ise 04.10’da Elazığ-Malatya karayolunun 25’inci kilometresinde meydana geldi. Ankara Keçiören İlçe Emniyet Müdürülüğü’nde görevli 27 yaşındaki polis memuru İsa Koç, yıllık iznini geçirmek için ailesi ile birlikte 06 BU 4782 plakalı otomobiliyle memleketi Elazığ’a gelirken, yolun sağında bulunan toprak yığınına çarparak takla attı. İsa Koç olay yerinde hayatını kaybederken, eşi 24 yaşındaki Ebru Koç, 1 yaşındaki kızları Zeynep Nehir Koç ile 15 yaşındaki Muhammet Melih Şahin, yaralandı. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılar olay yerine giden ambulanslarla Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
İki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!