Polis kızının erkek arkadaşını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Polis kızının erkek arkadaşını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2013 12:32

BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi’nde, polis memuru 45 yaşındaki H.A., kızının erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen 17 yaşındaki Tuğrul Ç.’yi başından beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. H.A., daha sonra meslektaşlarına teslim oldu.

Haberin Devamı

Evli ve 3 çocuk babası polis memuru H.A., dün saat 22.30 sıralarında apartman komşusu olan Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Çimli’nin oğlu Tuğrul Ç.’yi konuşmak için otomobiline aldı. Açık Öğretim Lisesi öğrencisi olan Ç.’yi ormanlık alana götüren H.A., kızı 15 yaşındaki G.A.’dan ayrılmasını istedi. Bu sırada öfkesine hakim olamayan H.A., beylik tabancasını çekip, Ç.’yi tek el ateş, ederek başından vurdu. Ç., olay yerinde yaşamını yitirirken, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden H.A., meslektaşlarına teslim oldu.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemesini ardından Tuğrul Ç.’nin cesedi önce Ayvalık Devlet Hastanesi, ardından da otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

TUTUKLANDI

H.A.’nın adliyeye getirilişi sırasında polis ekipleri görüntü almak isteyen basın mensuplarını engellemeye çalıştı. ’Arkadaşımızın morali bozuk şimdi çekmeyin’ diyen görevli polisler, meslektaşları H.A.’nın tanınmaması için yaklaşık 10 polis memurunun arasında ve kelepçesiz olarak adliyeye getirdi. Nöbetçi mahkemenin tutuklama kararı üzerine görüntü alınmaması için bu kez H.A. adliyenin arka kapısından çıkartıldı.

Haberin Devamı

H.A.’nın ifadesinde, "Komşumuzun oğlu olan Tuğrul,’dan kızımın peşini bırakmasını istedim. Sözleri ile bana meydan okuyunca, bir anlık öfkemin kurbanı oldum, pişmanım" dediği de öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!