Polis Kızılay’a sokmadı Tunalı, Taksim’i aratmadı

Güncelleme Tarihi:

Polis Kızılay’a sokmadı Tunalı, Taksim’i aratmadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2013 23:15

Taksim Gezi Parkı’na destek eylemleri Ankara’da devam etti. Kızılay’da güvenlik önlemi alan polis, göstericileri meydana sokmadı. Kızılay’a giremeyen başkentlilerin buluşma adresi Tunalı Hilmi Caddesi ve Kuğulu Park oldu.

Haberin Devamı

Kuğulu Park’ta toplanan binlerce kişi, Taksim meydanındaki gibi renkli görüntüler oluşturdu. Park içinde çadır kuran göstericilere yoldan geçenler de korna çalarak destek verdi. Bu arada göstericiler trafiği kapatmak isterken, bir grup ise pankartlar açıp “lütfen trafiği kapatmayın” şeklinde uyarılarda bulundu.

ANKARA TUNALI'DA GEZİ PARKI ŞENLİĞİ / FOTOGALERİ

CHP MİLLETVEKİLLERİ ALANDA

Oktay Ekşi, Süheyl Batum, Emine Ülker Tarhan, Aylin Nazlıaka’dan oluşan bir grup CHP milletvekili de eyleme destek verdi. CHP milletvekilleri Süheyl Batum ile Aylin Nazlıaka, “lütfen trafiği açın” pankartı taşıyarak göstericileri yolu kapamamaları konusunda uyardı. Bu arada bazı vatandaşların evlerinde yemek ve sandviç yaparak göstericilere getirdikleri görüldü. Bazı göstericiler vuvuzela çalarak, Tunalı Hilmi Caddesi boyunca yürüdü. Toplanan kalabalığa rağmen önceki günlere göre etrafta daha az sayıda polis olması da dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!