Polis adayları 5 gündür internetin başından kalkamıyor

Güncelleme Tarihi:

Polis adayları 5 gündür internetin başından kalkamıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2012 18:30

Polis Akademisi Başkanlığı, hastaneler, okullar, otobüs durakları başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına ‘Polis olmak ister misiniz’ başlıklı afişler astı. Akademiye girmek isteyenlerin 25 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında http://pmyo.pa.edu.tr internet adresine ön başvuru yapması gerektiği duyuruldu.

Haberin Devamı

Üniversite giriş sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından on binlerce aday, bu adresten başvuru için internetin başına geçti. Ancak aradan 5 gün geçmesine rağmen söz konusu adresten başvuru yapmak mümkün olmadı. Polis meslek yüksekokullarını telefonla arayan adaylara, “Siz internetin başında bekleyin, sistem açılacak” denildi.

/images/100/0x0/55eabeb5f018fbb8f893fb09

SINAV MERKEZLERİNE GİTMEYİN

Geçen yıl da benzer sıkıntıyı yaşayan adaylar, kendilerine bir açıklama yapılmamasına kızarken;  birkaç saat önce internet sitesine bir açıklama konuldu. Açıklamada çalışmaların sürdüğü; başvuru alınamayan günler için de sürenin uzatılacağı duyuruldu. “Ön başvuru yapmadan sınav merkezlerine gitmeyin” uyarısı tekrarlandı.

İşte o duyuru: 

"D U Y U R U !!!

Haberin Devamı

PMYO GİRİŞ SINAVI ÖN BAŞVURULARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR ÖN BAŞVURULAR EN KISA SÜREDE AÇILACAKTIR. ADAYLARIN BU SAFYADAN ÖN BAŞVURU YAPMADAN SINAV MERKEZLERİNE GİTMEMELERİ GEREKMEKTEDİR!!!

NOT: BAŞVURU ALINAMAYAN GÜNLER İÇİN BAŞVURU SÜRESİ UZATILACAKTIR!!!"

Duyuru için: http://pmyo.pa.edu.tr/

 

ayalp@hurriyet.com.tr

http://www.twitter.com/ayselalp

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!