Polat Renaissance’dan yenilikler

Güncelleme Tarihi:

Polat Renaissance’dan yenilikler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yeni bir yildiz: Romantik muzigin unlu sesi Ramona Carr. Yeni bir mekán: Polat Champions The American Sports&Restaurant. Polat Renaissance Istanbul Hotel sonbahar sezonuna hizli giriyor.

Yesilyurt'taki Polat Renaissance Istanbul Hotel yeni sezonu iki surprizle karsiliyor. Bunlardan ilki, New York'daki unlu Eastman School of Music'de egitim gormus Sri Lanka asilli Amerikali sarkici Ramona Carr. Sarkici kasim ayina kadar pazartasi haric her gun 19.15-00.35 saatleri arasinda Polat Renaissance'in ‘‘Noblesse’’ adli barinda sahne alacak. Caz ve populer muzigin unlu yorumcusuna keyboard'da Vitaly eslik edecek.

Ikinci yenilik ise ‘‘Polat Champions The American Sports&Restaurant’’. Istanbullular'i Kuzey Amerika mutfagiyla tanistiran mekán, sonbahari monusune kattigi dokuz yeni lezzetle karsiliyor:Buz gibi bira esliginde sunulan unlu Country King, Cross Check, Taco Salad, Iceberg Tuna Salad, New York Cut Steak, Salmon Steak ve Sirloin Steak. Tatli olarak da kahve esliginde Apple Pie ve Carrot Cake alabilirsiniz. Aksamlari ise barkovizyonlardan canli spor karsilasmalari, cesitli partiler, canli muzik geceleri sizleri bekliyor.

Polat Renaissance Istanbul, Sahil Cad. Yesilyurt. Tel: (0212) 662 24 31

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!