Piyanist eşliğinde aşk şarkıları

Güncelleme Tarihi:

Piyanist eşliğinde aşk şarkıları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 00:00

Ali Güven ile Hülya Avşar, tatil yaptıkları otelin piyanisti eşliğinde romantik aşk şarkıları söyleyerek beraberliklerini herkese ilan etti.

Haberin Devamı

Hülya Avşar ile Ali Güven'in bir türlü isim koyamadıkları arkadaşlıklarında romantizmin dozu gün geçtikçe artıyor. Çift birlikte ilk kez objektife yakalandıkları Belek'teki Kempinski Otel'de tatillerine devam ederken, aralarındaki romantizme diğer tatilciler de tanıklık ediyor.

Hülya Avşar ile Ali Güven, geçtiğimiz gün de otelin piyanistinin eşliğinde el ele, göz göze şarkı söylerken görüldü. Birlikte Barış Manço'nun "Kol Düğmeleri"ni okuyan Avşar ile Güven'in düeti, lobide bulunanlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

/images/100/0x0/55ea240df018fbb8f86db159
İbo: Hülya'yı söylerken hâlâ onu düşünürüm

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar'a aşkını ilan etmeye önceki gün de devam etti.

Haberin Devamı

CİNAYET ÇIKARDI
"Hülya'ya çok şarkılar yaptım. Her filmimiz reyting rekorları kırdı. Hâlâ "Mavi Mavi"yi, "Hülya"yı söylerken onu düşünürüm, çünkü ona yapılmışlardır. O zamanlar ilişkimiz devam etse ya o beni öldürürdü, ya da ben onu."

KONTROLE DEVAM
"Hülya taşıması zor kadındır. Kaya'yı severim, sevmem ama kaya gibi çocuktur. Çocukları olduğunda çok sevindim. Hülya'nın hayatına giren adamları hâlâ kontrol ederim. Ali Güven adındaki kişi hakkında konuşmak istemiyorum."

EVDEN KOVULDUM
"Hülya ayrıldıktan sonra bir kez telefonlaştık. Ama biz konuşmasak bile, bir yerde göz göze geldiğimizde de ne dediğimizi anlarız. Bu aşk yüzünden Derya Hanım zamanında beni evden kovmuştu ama şimdi öyle bir hukukumuz yok."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!